Opis forum
Pora na garść moich przemyśleń:
Najpierw odniosę się do pytania egze.
Dla mnie najbardziej podejrzana jest Hello, a najmniej Enejti. Co prawda w przypadku tej pierwszej ciężko jest się doczepić do czegoś szczególnego, ale według mnie Hello gra jakoś dziwnie i bez werwy, bez tej swojej zaciętości i otwartej jadaczki. Może to tylko przeczucie, ale tak jak niektórzy mi z przeczucia nie śmierdzą, tak jej postawa w tej edycji mnie troche intryguje. Z kolei Enejti - tu w zasadzie mógłbym zacytować post Volva i w pełni się to pokrywa z moimi odczuciami. Enejti gra jak typowa Enejti, jest naturalna i nic nie przykulo szczególnie mojej uwagi.
Julian Carax - jeden z nowych nicków który mocno przykul moją uwage. Nie pisze dużo, a jeśli już to są to posty mocno wymijające. W dodatku większośc jego postów dotyczy jakichś dupereli nieistotnych w tej edycji! Spójrzmy: kreacje, zasady gry, co by było gdyby, szukał osoby która bd odpowiedzialna za tabelki, dyskusja o głośnych nickach, dyskusja o tajne linczach, znów jakieś dyskusje na temat ewentualnych działan mafiozow. Ogólnie postów nie najmniej, ale konkretow jak na lekarstwo. Strasznie dziwnie.
Do tego dochodzi bronienie Madrisso.
Madrisso mam zamiar jeszcze obserwować. Na MLM grał jeszcze bardziej drętwo. W ciągu całej gry nie oskarżył prawie nikogo, a jego obrony były w stylu: "Nie jestem w mafii, bo nie". Toteż nie wyciągam jeszcze większych wniosków z jego gry.
To swoja droga, odniose sie jeszcze do Martina i Piotrka których swego czasu wziałem na celownik:
Obaj znajdowali sie na moim celowniku i liczyłem że szybciej się to wyjaśni, w ostatnich dwóch linczach głosowałem na Martinka ale ostatnie posty Bo Warszawy i El Malpy + opisywane wcześniej ewentualne kombinacje w głosach do mnie trafiły. Ostatnie posty Piotrka nie wiem jak wam, ale mi mówią wszystko i to na niego leci mój głoś dzis.
Ostatnio edytowany przez Ualtner (2015-01-08 17:16:57)