Opis forum
I ja wyslalem swojego posta, serio wychodze na chwile, ale przed obiecana 8 bede. Mi opcja JaNoza pasuje, wtedy moge spokojnie wytluamczyc zmiane glosu na Volva, a dwa kolejne sprawdzenia nie przyniosly rezultatu. Jak najbardziej za.
Mógłbym teraz napisać posta że ja wolałbym głosować jutro na Piotrka, ale nic wielkiego i konkretnego. W razie czego jakby sie Volv (przyp. detektyw) do mnie dopieprzył to mogą ruszyć wtedy w Martinka. Co myślisz Hello i reszta?
Możesz zrobić taką analizę jak w zeszłej edycji szukając cichociemnych mafiozów, coś z jajem ale i sensem na koniec
Ja jutro napisze kogo uniewinnia lincz na Madrisso i ze na Martinka i Piotrka trzeba głosować tak czy inaczej ale to bardziej od strony tego co będziemy mogli się dowiedzieć
Chętnie Dzionego powalkuję jak Red coś na niego ma
Dobra w takim razie czekam na testament Volva, jak nie ujebie mnie to czymś zarzucę ale wolałbym nie przedstawiac jakiejs gruntownej analizy jednak póki co bo będę niedługo trollując jęczał ze za dużo nowych nicków
Ostatnio edytowany przez Ualtner (2015-01-07 20:50:29)
Użytkownik
Dopierdalam się do Licziego, egze i Mili. I delikatnie do Bo... oraz Piotrka. A jako główny typ daję Martinka i tak.
Mistrzu co sadzisz o takim poście na dziś?
Kuźwa mać naspraszacie tyle tych gości z ciul wie skąd i strasznie mi sie ciezko kmini Tak jak i Bo Warszawa mialem na celowniku wspomniana przez niego trójke. Dzis rano wyslalem glos na tego calego Martinka, ale w sumie to co piszecie El Malpa i Bo mnie przekonuje. Jak bede mial czas to jutro cos tam bede rozkminial jesli chodzi o pozostałych graczy ale z tym ostatnio niestety tak sobie.
Użytkownik
Mnie się podoba.