Opis forum
I tak dzis pewnie poleci kolejny cichy nikt, bo watpie, ze Gary znow zbierze podobna ilosc glosow co wczoraj. Bardziej sie martwie co z Piotrkiem, choc tez nie powinien pasc. Nie zdziwie sie jak dzis lincz rozegra sie pomiedzy Meksykiem,a kims drugim. Stazy moglby dostac glos od Bo.. to wtedy jeden z glosujacych na Piotrka mniej.
Użytkownik
Biedronka napisał:
No ale mam nadzieję, że będzie tak miła i da mi trochę pograć
Na pewno, dobrych graczy nie rusza na początku, a Ciebie za takiego uważa.
Użytkownik
Na wszelki wypadek przyślę. Najchętniej pojawię się po linczu, żeby przyklepać mord, ale jakby było ryzyko, że Safinetka mnie przyłapie, to nie wejdę.
Użytkownik
Bardzo ok.
Ja już nawet wysłałem głos. Gdyby był remis pomiędzy Martinkiem i meksykiem, to wybiorę meksyka, a na Martinka napiszę analizę, w której porównam jego grę z tym, co grał na TN, co Wy na to?
Lau Ty masz immunitet do końca gry, gdymy była OC to bym Ci pozwoliła grać jak chcesz
Nikt o zdrowych zmysłach nie pozwoliłby Ci będąc w mafii głosować na JaNoza, a jak okaże się, że janoz winny to już w ogóle będziesz miał taki immunitet ze hej
Moim zdaniem nikt od nas nie powinien głosować na Reda, bo to ze jako jedyny nie dostał głosu w I linczu z nowych jest podejrzane
Ostatnio edytowany przez Biedronka (2015-01-05 11:33:00)
Użytkownik
Ualtner napisał:
To uderzę w Scaloniego. Kto to Red?
Scaloni? Niezły typ, bo zawsze możesz wytłumaczyć to zamieszaniem, które zrobił. Ale myślałem też o Mili w ramach rewanżu za MLM.
Użytkownik
Ualtner napisał:
Z Milą mam dobre stosunki, gadałem tuż przed rozpoczęciem gry z nim więc to odpada.
A z Bo...?